• For My Dogs - Formsydda kläder för hundar!
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Paypal Payment with Swish
OBS - Allt på sidan är specialbeställningar. För aktuella leveransdatum se fliken: Beställningsinformation i toppmenyn!

Beställningsinformation

SISTA BESTÄLLNING 2022:13 Januari
(kontakta oss för ev senare betalning/faktura)
Beräknad leverans:Sista veckan i januari 2023
Ev tidigare beroende på hur snabba frakterna är

FOR MY DOGS skapar kollektioner av kläder som sys upp i ett visst antal exemplar varje säsong och sedan säljs tills dess de är slut. Några ytterligare plagg av samma tyg sys inte upp.
Det gör att det alltid finns begränsat antal av varje design på marknaden och du är nästan säkert ensam om just ditt vackra plagg.

Av utrymmesskäl kan vi i dagsläget inte ta in alla varianter av alla kollektioner från FMD's sortiment för att ha i lager i vår huvudbutik Swewa Pets. Men nu kan ni via denna sida specialbeställa utvalda plagg, bäddar, koppel och övriga varor ur ”For My Dogs” kollektioner.
Det ger er tillgång till större delen av deras underbara produkter till konkurrenskraftiga priser.

Sortimentet och de valbara artiklarna uppdaterar vi varje vecka och tar bort de storlekar och modeller som sålt slut hos leverantör samt uppdaterar nu vartefter med fler av deras modeller
Trots det reserverar vi oss för slutförsäljning hos leverantör på varor beställda på denna sida samt för eventuella felskrivningar i produkttexter på varorna.

Läs noga igenom nedanstående villkor för "Beställning"

”Beställningar” - Du hittar alla tillgängliga modeller här - Sortiment

Passion For Pet Fashion ger dig chansen att själv välja fri modell, storlek etc ur hela For My Dogs Sortiment i samband med Swewa Pets Ordrar

Leveransdatum
Alla leveranstider är preliminära pga rådande världssituation som ställer till det med transporterna, normal leveranstid är ca 6veckor för beställningsvaror och ca 2 vardagar för lagervaror (se www.swewapets.se).
Vi vet dock att det till och från är stora svårigheter få fram plats på flyg för alla leverantörer och om Covid-19 får lokala utbrott och eller kriget i ukraina eskalerar kan det ställa till det rejält
Det räknas som Force majeure och är inte något vi kan påverka, sen leverans utgör därmed inte giltigt skäl för ånger/reklamation/ersättningsanspråk.

Tidigare datum för er som beställt men ej ännu fått leverans:
Beställning 30/12-2022 tom 13/1-2023 - Leverans sista veckan i Januari
Beställning 10/12 tom 29/12-2022 - Leverans V 3 16-20 Januari 2023
Beställning före 9 december -leverans sista veckan i december

Alla köp av beställningsvaror är bindande och ska vara förskottsbetalda senast vid datumen enligt ovan, inga ändringar göras i order med beställningsvaror, ångerrätt kan utnyttjas först efter varan är mottagen.


Vi bokar upp de beställda varorna veckovis hos For My Dogs Centrallager, Trots det finns det felmarginaler och vi gör vad vi kan för att hålla vårt system uppdaterat.
OM varan mot förmodan skulle vara slutsåld hos leverantör återbetalas beloppet i sin helhet.
Detta sker via det betalssätt som använts vid beställning.
Vi mailar berörda kunder med möjlighet välja annan vara förutsatt att det är möjligt utan att försena leverans

Ångerrätt:
Vi erbjuder alltid 14 dagars ångerrätt även på beställningsvarorna
Beställningar ur det här sortimentet är en tjänst vi tillhandahåller och ångerrätten börjar räknas från det datum varan hämtats ut.
Dvs inom 14 dagar från uthämtad order går det att ångra ditt köp, Ånger ska meddelas inom 14 dagar och retur ska vara gjord inom 14 dagar från det ni meddelat ånger.
Förutsättningen för godkänd ånger är att varan inte använts och är i ny skick. Av hygienskäl bör trosa/skvättskydd användas vid ev provning.
Ångerrätten gäller inte för tik och skvättskydd om de provats av hygienskäl.

För ytterligare information se våra köpvillkor!